woensdag 25 augustus 2010

Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit 1.0: gratis gereedschap om malware op te ruimen!


 • Uw noodpakket voor geïnfecteerde PC's
 • Detecteert en verwijdert malware
 • Meer dan 4 miljoen malwaredefinities
 • Inclusief HiJackFree en BlitzBlank
 • Werkt op Windows XP, 2003/2008 Server, Vista en Windows 7 (32 én 64 bit)
De Emsisoft Emergency Kit bevat verschillende programma's die kunnen worden gebruikt om een geïnfecteerde PC weer schoon te maken zonder ook maar iets te hoeven installeren. Download het zip-bestand en pak het uit in een nieuwe map of op een USB stick. Dubbelklik op start.exe en er verschijnt een menu.
 • Emsisoft Emergency Kit Scanner
  Met de Emsisoft Emergency Kit Scanner heeft u de krachtige Emsisoft scanner met een grafische interface. Scan de PC op Virussen, Trojans, Spyware, Adware, Wormen, Dialers, Keyloggers en andere kwaadaardige programma's.

  Start de Emsisoft Emergency Kit Scanner door dubbeklikken op a2emergencykit.exe.
  Gedetecteerde malware kan in quarantaine worden geplaatst of direct worden verwijderd.

 • Emsisoft Commandline Scanner
  De Commandline scanner is gelijk aan de Emsisoft Emergency Kit Scanner maar maakt geen gebruik van een grafische interface. De Commandline Scanner is ontwikkeld voor de professionals die liever vanaf de commandline werken en is goed te gebruiken met batch files.

  Om de Emsisoft Commandline Scanner te starten doet u het volgende:

  Open het command prompt venster (Start > Uitvoeren > cmd.exe)
  Navigeer naar de schijf en map waar a2cmd.exe staat en start de scanner met het commando a2cmd.exe. Er verschijnt een overzicht van alle beschikbare parameters.

  Voorbeeld:

  a2cmd.exe /f="c:\" /m /t /c /h /a /q="c:\quarantaine\"

  Met bovenstaande opdracht wordt de C schijf gescand, het geheugen gescand, wordt er gezocht naar traces (sporen) en trackingcookies, is heuristische detectie ingeschakeld, wordt er gescand in archieven en wordt gedetecteerde malware in quarantaine gezet (in C:\quarantaine\)

 • Emsisoft HiJackFree
  Emsisoft HiJackFree helpt de geavanceerde gebruikers om malware op te sporen en te verwijderen. Meer...
 • Emsisoft BlitzBlank
  BlitzBlank is een gereedschap voor geavanceerde gebruikers en al die anderen die zich dagelijks bezighouden met het verwijderen van malware. Malware is niet altijd makkelijk te verwijderen. Meer en meer malware gebruikt slimme technieken om het verwijderen van die malware zeer lastig te maken. In sommige gevallen is het bijna onmogelijk om malware te verwijderen terwijl Windows actief is. BlitzBlank kan registersleutels, bestanden en drivers verwijderen voordat Windows en alle andere programma's zijn geladen. Meer...

Maak zelf een Emsisoft Emergency Kit USB stick


Zelf een Emsisoft Emergency USB stick maken is heel eenvoudig. Download het Emsisoft Emergency Kit zip-bestand en pak dit uit op een USB stick.

Handige tools dus voor beginners en gevorderden! Meer informatie


Emsisoft heeft trouwens een tijdje geleden Online Armor overgenomen en daarmee ook een van de beste firewalls ter wereld in hun producten geïntegreerd

 

Geen opmerkingen: