vrijdag 5 november 2010

AVG - persbericht: nieuwe 2011 producten!

AVG introduceert AVG 2011, verbeterd softwarepakket voor internetbeveiliging

Gratis en betaalde versies voor particulieren en bedrijven met feedback van de community en oog voor de populariteit van sociale netwerken

AMSTERDAM, 28 september 2010 AVG Technologies, maker van 's werelds meest populaire gratis antivirussoftware, kondigt vandaag de introductie aan van het nieuwste beveiligingspakket voor internet, AVG 2011, vanaf nu verkrijgbaar. In AVG 2011 is functionaliteit ingebouwd voor het verwerken van de respons die AVG ontvangt van de wereldwijde community van meer dan 110 miljoen AVG-gebruikers; AVG 2011 heeft verbeterde bescherming voor internet en sociale netwerken, kan bogen op de beste detectiescores, is gebruiksvriendelijker, sneller, plooibaar en krachtiger. AVG 2011 is vandaag de dag het meest geavanceerde product van het bedrijf voor de particuliere klant en het MKB.

“Het unieke van AVG 2011 is dat het de krachten bundelt van de 110 miljoen gebruikers in de community. De nieuwe benadering die vorm krijgt in 'people powered protection' is een stimulans voor gebruikers om deel uit te maken van de oplossing; iedereen in de AVG-community helpt mee om de ander die ook onze producten gebruikt, te beschermen door ons elke dag meer dan 1,5 miljard potentiële bedreigingen toe te sturen voor beoordeling,” aldus J.R. Smith, CEO, AVG Technologies. “Wij geloven dat de krachtige functies voor webbescherming van AVG 2011, inclusief uitgebreide beveiliging voor sociaal netwerken, hogere snelheden en detectiescores, in combinatie met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface, behoren tot het beste wat er op de markt verschijnt aan gratis én betaalde beveiligingsproducten.”

gebruik de links voor meer informatie.
Ik ben op dit moment AVG Internet Security 2011 aan het testen en dat ziet er tot nu toe prima uit.
Een uitgebreide review volgt binnenkort

Geen opmerkingen: