dinsdag 15 mei 2012

G Data producten 2013


Samen met BitDefender behoort G Data tot de top van de Antimalware-markt.
En dat kun je controleren bij gerenommeerde testinstituten:
AV-comparatives
AV-test.org
Virus Bulletin
De nieuwe producten voor 2013 zijn nu al uitgebracht, meer hierover kun je in het onderstaande persbericht en de productfolder van TotalProtection lezen.
Tevens zijn wat schermafbeeldingen toegevoegd.

G Data Nederland
Meer op dit blog
(persbericht)


G Data lanceert generatie 2013 voor nog betere bescherming van de pc

G Data TotalProtection nieuwste onderdeel van productlijn
Badhoevedorp, 03 mei 2012
Computervirussen en andere malware worden vluchtiger. Afzonderlijke bedreigingen hebben een steeds kortere levenscyclus, waardoor antivirus-bescherming op basis van virushandtekeningen niet meer volstaat. De nieuwste generatie beveiligingsoplossingen van G Data bevat een arsenaal aan proactieve detectiemethoden om bedreigingen vanaf de allereerste levensfase te herkennen en te stoppen. De BankGuard-technologie maakt internetbankieren veilig en biedt cybercriminelen geen kans. G Data TotalProtection is het nieuwe vlaggenschip van de 2013-generatie, waarmee consumenten hun computer eenvoudig en op solide wijze kunnen beschermen. Tegelijkertijd zijn gegevens beveiligd tegen diefstal door de DataSafe en tegen verlies door de geïntegreerde back-upmodule van het pakket. G Data AntiVirus 2013, G Data InternetSecurity 2013 en G Data TotalProtection 2013 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.
G Data generatie 2013 in een oogopslag

G Data AntiVirus 2013
Doeltreffende onmiddellijke bescherming tegen virussen, Trojaanse paarden en andere malware.
G Data AntiVirus 2013 biedt met een moderne, intelligente combinatie van twee virusscanners, cloud-technologie en systeembewaking de best mogelijke, onmiddellijke bescherming tegen virussen, trojanen en andere malware. G Data AntiVirus 2013 is zeer eenvoudig te gebruiken, werkt onmerkbaar op de achtergrond en vertraagt de pc niet.

Versies en prijzen:
G Data AntiVirus 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 29,95
G Data AntiVirus 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 44,95


G Data InternetSecurity 2013

G Data InternetSecurity 2013 biedt door het gebruik van de modernste technologie de best mogelijke, onmiddellijke bescherming tegen virussen, hackers, spam en alle gevaren van het internet. Het ingebouwde kinderslot beschermt kinderen tegen ongepaste websites. G Data InternetSecurity 2013 is eenvoudig te gebruiken, werkt onmerkbaar op de achtergrond en vertraagt de pc niet.

Versies en prijzen:
G Data InternetSecurity 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 39,95
G Data InternetSecurity 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 54,95

G Data TotalProtection 2013
G Data TotalProtection 2013 is de nieuwe totaaloplossing voor uw beveiliging. Het biedt door het gebruik van de modernste technologie de best mogelijke bescherming tegen virussen, hackers, spam en alle gevaren van het internet. Back-up en Datasafe beschermen daarnaast uw persoonlijke gegevens tegen verlies of diefstal. De security-tuning verbetert de veiligheid van uw browser en besturingssysteem. G Data TotalProtection 2013 is zeer eenvoudig te gebruiken, werkt onmerkbaar op de achtergrond en vertraagt de pc niet.

Versies en prijzen:
G Data TotalProtection 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 49,95
G Data TotalProtection 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 64,95

Features van G Data generatie 2013


• Beste virusherkenning dankzij de combinatie van twee virusscanners
• Lage systeembelasting dankzij Fingerprinting en IdleScan (scannen wanneer u zelf de pc niet gebruikt)
• Veilig internetbankieren dankzij de nieuwste BankGuard-technologie
• Onmiddellijke beveiliging bij het surfen: G Data WebCloud blokkeert gevaarlijke websites
• Onmiddellijke beveiliging bij het mailen: G Data MailCloud blokkeert virusuitbraken direct
• Onmiddellijke beveiliging door gedragscontrole: herkent verdacht gedrag van nieuwe virussen
• Elk uur updates, zodat nieuwe bedreigingen geen kans krijgen
• Boot-CD voor het opschonen van reeds geïnfecteerde systemen
• Uitstekende helpdesk voor het beantwoorden van vragen en oplossen van technische problemen
• G Data InternetSecurity en G Data TotalProtection bevatten tevens een “stille” firewall, die stelt geen lastige vragen stelt, spambescherming en een kinderslot
• G Data TotalProtection biedt daarnaast nog een Back-upmodule, een DataSafe en security tuning

Gratis upgrade voor alle G Data-klanten
Alle G Data-klanten met een geldig abonnement kunnen gratis upgraden naar de 2013-generatie. De upgrades voor alle producten zijn nu beschikbaar via www.gdata.nl/upgradecenter. Gebruikers die tot nu toe werkten met TotalCare, InternetSecurity voor Netbooks of NotebookSecurity, kunnen nu gratis G Data TotalProtection 2013 downloaden via www.gdata.nl/onlineshop en hun systeem upgraden.

Daarnaast kunnen alle bestaande klanten ook gratis G Data MobileSecurity downloaden, waarmee zij hun Android-systeem kunnen beveiligen. Voor elke pc waarvoor een licentie is aangekocht, kan eenmaal G Data MobileSecurity worden gedownload via www.gdata.nl/mobilesecurity.  

Systeemeisen
Pc met Windows 7 (32/64 bit) of Windows Vista (32/64 bit) met minimaal 1 GB RAM , of Windows XP (vanaf SP2, 32 bit) met 512 MB RAM of meer.
Schermafbeeldingen:


Productfolder

Geen opmerkingen: