donderdag 19 maart 2015

OVERWINNING G DATA IN VERGELIJKENDE TEST BIJ VARA KASSA

G DATA INTERNET SECURITY BEOORDEELD ALS 'BESTE UIT DE TEST'

19-03-2015 | BADHOEVEDORP  

G DATA INTERNET SECURITY beoordeeld als 'Beste uit de Test'

De Consumentenbond nam voor het televisieprogramma 18 pakketten onder de loep. G DATA INTERNET SECURITY overtuigde de testers met de beste combinatie van beveiliging, gebruiksvriendelijkheid, systeembelasting en prijs en werd daarmee de grote winnaar van de test. Het item bij Kassa is terug te zien via de website van Kassa

De Consumentenbond gaf in de uitzending aan redelijk te spreken te zijn over de algemene kwaliteit van betaalde beveiligingspakketten. Kritischer is de consumentenorganisatie over de gratis pakketten. Vooral het gratis pakket van Windows (Windows Defender in Windows 8 of Windows Microsoft Essentials voor de oudere besturingssystemen) stelt de testers teleur.

Bij de test werd naar verschillende elementen gekeken. Elk pakket kon punten scoren voor de mate van bescherming tegen malware, de gebruiksvriendelijkheid, de systeembelasting die het pakket al dan niet veroorzaakt en de prijs van het pakket. G DATA INTERNET SECURITY behaalde van alle deelnemende pakketten de hoogste totaalscore en werd daarmee uitgeroepen tot de winnaar van de test. Kassa en de Consumentenbond zijn ook erg te spreken over het feit dat G DATA geen extra toevoegingen bij het pakket installeert, zoals ongewenste toolbars. Ook het feit dat G DATA niet ongevraagd na een jaar een bedrag van de creditcard van de gebruiker afschrijft voor een verlenging van de licentie, kan op waardering van de partijen rekenen. Daarnaast is de kwaliteit, beschikbaarheid en reactietijd van de Nederlandstalige ondersteuning een zeer gewaardeerde service.

G DATA INTERNET SECURITY is verkrijgbaar als download voor 1, 2, 3, 4 of 5 pc’s via de webshop van G DATA  en via talloze retailpartners van G DATA. Fysieke pakketten voor 1 pc of 3 pc’s zijn te bestellen via verschillende webshops en verkrijgbaar bij geselecteerde pc-winkels.

(persbericht)

Meer over G Data op dit blog, daar vind je ook een artikel over het bovenstaande product!

 

Geen opmerkingen: