zaterdag 3 november 2007

Magix Samplitude Music Studio 2008

Muziek?
Prachtig, wat zou het leven zijn zonder muziek!
Muziekinstrument?
Ik ben erg jaloers op mensen die een instrument kunnen bespelen!
Zingen?
Gezond voor lijf en leden, goed voor het humeur en dat kan ik gelukkig wel: de blues en John Hiatt ;-)
Opnemen?
Dat is gelukkig alleen maar makkelijker en betaalbaar geworden in het digitale tijdperk.
Alles wat je in principe nodig hebt is een geschikte computer, (midi-)instrumenten, iemand die daarop kan spelen (in mijn geval ;-) en Magix Samplitude Music Studio.
Met dit product, dat 99 Euro kost, kunnen professionele producties gemaakt worden in een uitgebreide digitale geluidsstudio, want Samplitude technologie wordt wereldwijd al jarenlang in geluidsstudio's en bij Radio en TV gebruikt!

interface:


Samplitude® Music Studio 2008 biedt professionele studio-effecten, hoogwaardige virtuele instrumenten, luxueuze synthesizers, een professionele mixer en nog veel meer.
Of je nu op CD brandt of als wereldwijd beschikbare podcast publiceert: de kwaliteit is gewaarborgd!Klik hier voor de specificaties en meer informatie!
En download / open een PDF-brochure met de productomschrijving.
Het lijkt me overigens interessant en raadzaam om voor aankoop van dit soort software Magix Samplitude Music studio eens te vergelijken met het vier maal duurdere Adobe Audition 3 !
Van versie 2 heeft Adobe een trial beschikbaar en dat moeten jullie voor jullie product ook regelen, Magix!, want dan kun je echt testen hoe concurrerend en goedkoop jullie software is!
En stop de MP3-encoder er dan meteen standaard in, want het staat een beetje 'schraal' dat klanten die apart aan moeten schaffen!
Voor de rest: uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!
Bekijk ook een ander verwant Magix product:MAGIX Music Maker 2008 Producer Edition
Klik hier voor een overzicht van alle Magix geluid- en muzieksoftware.

Geen opmerkingen: