dinsdag 15 juli 2008

Ipowergames in Parijs


persbericht

Nederlandse teams net geen winnaar ipowergamesParijs, 15 juli 2008 –Onder toeziend oog van duizend toeschouwers heeft vorig weekend de finale van de ipowergames, het international gaming event georganiseerd door Packard Bell, plaats gevonden in het Palais Omnisport in Parijs Bercy. Gedurende drie dagen namen 56 spelers uit acht Europese landen het tegen elkaar op in de games Call of Duty 4 en Race07.Finale Call of Duty 4

Tijdens een spannende strijd met het Nederlandse team, KomaCrew, ging in de finale van Call of Duty 4 het Franse team H2K-gaming er met de hoofdprijs vandoor. Na eerst de Duitse favorieten te hebben verslagen, hadden de vijf Franse spelers het zwaar tegen de Nederlanders, door wie ze tien dagen eerder nog waren verslagen. De winnaars werden geprezen met een nieuwe Packard Bell ipower pc met Intel Core2 Quad Q6600 processors. De runners-up mochten ieder een Maestro 220-lcd-monitor en een Intel desktop mee naar huis nemen.Finale Race07

In de finale van Race07 waren zestien piloten en hun motoren in een heftige strijd verwikkeld. Zo explodeerde de Engelse combinatie al in de kwalificaties. Uiteindelijk ging Frankrijk in een split second er met de winst vandoor en was ook hier Nederland een goede tweede.

Volgens Hugues Gontier, Marketing and Communication Director van Packard Bell was het Europese kampioenschap van de ipowergames een strijd der titanen. “De spelers gingen tot het uiterste, zowel mentaal als fysiek. Dan is het belangrijk dat de condities optimaal zijn. Als Packard Bell ondersteunen we deze competitie dan ook graag met krachtige desktops. De ipower gaming pc, met Intel Core2 Quad Q6600 processor is goed bestand deze druk.”

--------------

Over Packard Bell
Packard Bell biedt een breed assortiment van Digitale Home Entertainment producten waaronder desktops, notebooks, en opslagproducten.

Packard Bells strategie is om naast krachtige thuiscomputers een compleet assortiment Digitale Home Entertainment producten aan te bieden. De integratie van deze producten met de reeds sterke positie op de consumenten desktop- en notebookmarkt, zorgen voor uitgebreide productlijnen, nieuwste technieken en opvallend design om tegemoet te komen aan de eisen van eindgebruiker. Dankzij deze strategie heeft Packard Bell een zeer sterke positie in de consumenten desktop- en notebookmarkt.

Packard Bell werd in 1986 opgericht en is één van Europa’s vooraanstaande leveranciers van thuiscomputers. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Nijmegen, Nederland. Packard Bell-producten worden bij alle grote retailketens verkocht. Meer informatie over Packard Bell vindt u op:
www.packardbell.nl.

Meer over Packard Bell op pc-rubriek de Monitor


Geen opmerkingen: