donderdag 3 juli 2008

Met MyPoi Reader Points Of Interest delen

Ben ik er eindelijk achter wat een POI is!
Geen Japanse vissoort voor een digitale siervijver maar een Point Of Interest: interessante plekken onderweg!
En die kunnen voortaan gratis gedeeld worden via je navigatiesysteem.
Lees er meer over in het onderstaande bericht!
Meer over MyPoi bij
pc-rubriek de MonitorPERSBERICHT

Oldenzaal, 2 juli 2008Points of Interest ontvangen, laden op het navigatiesysteem en weer delen met anderen met MyPoi Reader


MyPoi World releast vandaag de gratis applicatie MyPoi Reader. Met MyPoi Reader is het mogelijk POI’s(nuttige plaatsen) te ontvangen die door gebruikers vanuit andere MyPoi applicaties – zoals MyPoi Contacts – aangeboden worden. Ideaal om bijvoorbeeld op een bepaalde locatie af te spreken of een mooie locatie te delen met anderen. Het delen van de POI’s gebeurd via de innovatieve PoiShareTM technologie die door MyPoi World is ontwikkeld.


De PoiShare™ functie werkt eenvoudig. De naam, het adres en het telefoonnummer van de door de gebruiker geselecteerde POI worden in de body van een e-mail geplaatst waarin zowel een link naar de POI zelf als ook een link naar de download locatie van de MyPoi Reader staat. Ontvangers van deze e-mail kunnen met behulp van deze links eenvoudig navigeren naar de locatie van de gedeelde POI.


Daarnaast is het mogelijk om zorgvuldig geselecteerde POI’s op te halen van de MyPoi World website . Ook deze POI’s kunnen worden gedeeld met anderen. Na ontvangst van de POI’s kan de gebruiker deze organiseren in categorieën en per categorie laden op zijn of haar navigatiesysteem met een vooraf geselecteerd logo.


Op de MyPoi World website staan vanaf vandaag een aantal zorgvuldig geselecteerde POI categorieën klaar welke door MyPoi Reader ontvangen kunnen worden. Deze POI’s bestaan uit een selectie van bestaande MyPoi World producten zoals, MyPoi UitMetKinderen, MyPoi Alan Rogers Campings Europa, MyPoi Clubvinder Voetbal en MyPoi Clubvinder Hockey. In de komende maanden worden hieraan nog meerdere POI categorieën toegevoegd.


MyPoi Reader is geschikt voor voor de meeste TomTom®, Garmin®, Mio® en Navman® navigatiesystemen en is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com.


Belangrijkste kenmerken van MyPoi Reader:


  • Ontvangen van POI’s welke vanuit andere MyPoi applicaties gedeeld worden

  • Eenvoudig laden van ontvangen POI’s op het navigatiesysteem

  • Delen van ontvangen POI’s met anderen met de ingebouwde PoiShare™ functie

  • Ontvangen van “Extra POI’s” welke gratis beschikbaar gesteld worden op de website van MyPoi World

  • Aanmaken van eigen POI categorieën waarmee ontvangen en Extra POI’s overzichtelijk ingedeeld en georganiseerd kunnen worden

  • Selecteren van een icoon per categorie waarmee de POI’s op de navigatiekaart aangeduid worden

  • MyPoi Reader is geschikt voor TomTom®, Garmin®, Mio® en Navman®.Einde persbericht.
Geen opmerkingen: