maandag 21 januari 2013

SoftMaker Office 2012 met vernieuwd emailprogramma!

Voor diegenen die het nog niet wisten: SoftMaker Office van de Duitse ontwikkelaar Softmaker is het beste alternatief voor het dure Microsoft Office!

Het is goedkoop, compleet, compact en razendsnel en je kunt het ook op een USB-stick installeren, zodat je jouw Office naar elke PC kunt meenemen.
Bovendien beschikbaar voor 3 platformen: Windows, Android en Linux! (2010 versie ook voor Windows Mobile & CE)
En erg belangrijk, het biedt de beste uitwisselbaarheid met Microsoft Office.
Lees er meer over in het artikel op dit blog.
Je kunt nu voortaan ook zelf gratis extra woordenboeken toevoegen voor betere Nederlandstalige spellingscontrole, maar nu is ook de ‘Outlook Killer’ eM Client Pro vernieuwd naar de laatste versie 5.

Deze maakt deel uit van SoftMaker Office 2012 Professional en als je met deze versie werkt, krijgt dit onderdeel automatisch een upgrade.
Slimme zet om dit voor hun product in te kopen bij de ontwikkelaar, want dit maakt SoftMaker Office 2012 Professional ook een extra aantrekkelijk alternatief voor zakelijk gebruik.
Bij de ontwikkelaar betaal je 50 Dollar voor een licentie en SoftMaker Office 2012 Professional inclusief eM Client Pro 5 kost 100 Dollar (90 Euro) en kan op 3 computers geïnstalleerd worden! 
De toepassingen hebben een Nederlandstalige interface, behalve eM Client, die is in het Engels maar heeft ook meertalige spellingscontrole waaronder Nederlands. 
Er is trouwens ook een standaard en gratis versie van SofMaker Office beschikbaar.
Van harte aanbevolen voor thuis en zakelijk gebruik, maar overtuig eerst jezelf met een 30 dagen testversie!
Meer informatie op de SoftMaker homepage en op dit blog.
 

Geen opmerkingen: