dinsdag 22 januari 2013

Roxio Creator biedt alles voor multimedia!


klik op afbeelding om naar site te gaan!
De naam doet het niet vermoeden, maar Roxio maakt voortaan deel uit van Corel en daar heeft men gelukkig besloten om deze suite onder zijn eigen naam op de markt te houden. 
En dat is maar goed ook, want het is een compleet totaalpakket voor video, audio, foto’s en al het betere brandwerk!
Laten we maar eens een aantal mogelijkheden op een rijtje zetten, te beginnen met de hoofdinterface van Roxio Creator NXT:

In het midden kun je kiezen uit de meest voorkomende taken en via de tabs aan de linkerkant kun je naar een uitsplitsing van taken op het gebied van branden, video, muziek & audio en fotobewerking. 
En voor elk onderdeel is een goedgevulde gereedschapskist aanwezig, kijk maar:

alles wat je nodig hebt om te branden, inclusief een backupprogramma!  De Blu-ray plug-in kost 15 Euro (alleen in de Pro-versie in begrepen dat is jammer!)


Van import en capture van camera tot complete filmproductie, conversie, bewerken en delen op YouTube, Facebook en Google+, allemaal aanwezig!
Voor het afspelen van video en film is Corel WinDVD Pro 2010 aan boord!


Alles voor audio en muziek, inclusief het digitaliseren van tapes en LP’s en converteren en overbrengen naar draagbare spelers.

Alles voor je digitale foto’s. Onder Foto’s Bewerken gaat het programma Roxio PhotoSuite schuil, een uitgebreid en gemakkelijk te bedienen pakket.
Foto’s delen kan op Facebook en Google+

Maar er zit een vette bonus bij Roxio Creator NXT waarmee je op (semi)professioneel niveau foto’s kunt beheren en bewerken: Corel PaintShop Pro X4!
En daar kun je op dit blog hier meer over lezen!
Roxio Creator NXT biedt dus veel waar voor je geld!
En zoals je op de eerste afbeelding en de productpagina kunt lezen, koop je voor 30 Euro meer de Pro-versie met nog meer mogelijkheden en gereedschappen.
Alle mogelijkheden en verschillen staan daar ook op een rijtje.
Bekijk ook de introductie op YouTube  (zonder spraak in het Nederlands)pc-rubriek de Monitor, januari 2013 – review Roxio Creator NXT

Geen opmerkingen: