woensdag 24 april 2013

G Data beveiligingsgeneratie 2014 uitgebracht!dit artikel maakt gebruik van interactieve afbeeldingen, beweeg muis erboven en klik op objecten!
G Data staat al jaren in de top van de uitslagen van onafhankelijke testinstituten en dat prima resultaat behaalde men door een combinatie van twee scanmodules, Avast en Bitdefender, en eigen ontwikkelde technologie.
Een nadeel van twee modules is natuurlijk dat ze meer systeembronnen gebruiken.
Met de komst van de 2014-versies van hun antimalwareproducten heeft men het roer omgegooid,
want de Avast engine is vervangen door een zelf ontwikkelde module genaamd CloseGap.
Deze nieuwe hybride technologie combineert een virusdatabase met proactieve verdediging en moet alles pakken dat de Bitdefender module mocht ontgaan (en dit is al weinig ;-)
CloseGap zou ook nog eens 30% snelheidswinst opleveren en het door mij geïnstalleerde Internet Security 2014 heeft inderdaad minder invloed op de systeemprestaties dan vorige versies.
Het verbeterde BankGuard, tevens een eigen innovatieve technologie, garandeert veilig online bankieren zonder dat daar een zogenaamde 'sandbox' voor nodig is.
stippled-photo-49475609
Ook de interface is flink op de schop genomen en biedt veel meer overzicht en gebruiksgemak:
stippled-photo-49475612
 
Voor zover ik dat thuis kon controleren werkt de webbeveiliging ook prima en worden sites met malware effectief geblokkeerd.
Maar kijk daarvoor eens naar de dynamische testen op AV-Comparatives die een reëel beeld van een product vanuit gewoon dagelijks gebruik geven!Virus Bulletin heeft ook zoiets, de verticale schaal is score vanuit de virusdatabase en horizontale de detectie van nieuwe nog onbekende malware!
Ik ben heel benieuwd of de nieuwe versie deze resultaten nog zal gaan verbeteren!
G Data werd al drie aaneensluitende jaren aanbevolen door de Consumentenbond.
Onderstaand nog productversies en prijzen, meer informatie vind je op de Nederlandse homepage.
Omdat de marktverhoudingen daar ander zijn, kun je, als je op de Duitse site koopt, nog een tientje besparen!
G Data biedt ook testversies die je 30 dagen kunt gebruiken.

G Data generatie 2014 op een rij

G Data AntiVirus 2014 biedt onmiddellijke bescherming tegen online bedreigingen door verschillende technologieën tegelijkertijd te gebruiken: maximale bescherming door de G Data CloseGap-technologie, en uurlijkse updates van de virushandtekeningen voor bescherming tegen nieuwe en lokale, gerichte gevaren. G Data AntiVirus 2014 beschikt ook over de nieuwe BankGuard-technologie, voor optimale beveiliging van online banktransacties. Dankzij de proactieve real-time bescherming, zijn gebruikers veilig voor alle online gevaren.

Versies en prijzen:
G Data AntiVirus 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 29,95
G Data AntiVirus 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 44,95


G Data InternetSecurity 2014 maakt gebruik van de nieuwe CloseGap-technologie om de best mogelijke onmiddellijke bescherming tegen virussen, hackers, spam en andere online bedreigingen te bieden. De actieve hybride bescherming gaat ook lokale, gerichte malware te lijf. De firewall werkt onzichtbaar in de achtergrond en vertraagt de computer niet. De geïntegreerde kinderbeveiliging beschermt kinderen en tieners tegen ongepaste websites.


Versies en prijzen:
G Data InternetSecurity 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 39,95
G Data InternetSecurity 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 54,95G Data TotalProtection 2014 is de nieuwe complete oplossing voor een allesomvattende bescherming. De geïntegreerde CloseGap-technologie biedt efficiënte bescherming tegen alle soorten malware en andere online aanvallen. De backup-module en datasafe beschermen verder nog tegen verlies of diefstal van gegeven. De actieve hybride bescherming beveiligt de pc zelfs tegen lokale, gerichte aanvallen, zonder de pc te vertragen.


Versies en prijzen:
G Data TotalProtection 2013 voor 1 pc: adviesprijs € 49,95
G Data TotalProtection 2013 voor 3 pc’s: adviesprijs € 64,95

review G Data Internet Security 2014 - PC-rubriek de Monitor

Geen opmerkingen: