donderdag 10 april 2008

Medion bij de Bijenkorf

Volgens onderstaand persbericht wordt mijn Computerhuismerk Medion ook bij de Bijenkorf verkocht!
Hoef ik niet meer naar de Aldi?! ;-) Maar volgens mij krijg je alleen daar 3 jaar garantie.

Medion heeft trouwens ook een Nederlandse webshop.


klik op afbeelding


Medion, leverancier van consumentenelektronica, heeft een verkoopovereenkomst gesloten met de Bijenkorf. Tijdens de Maffe Marathon, een shopping event van de Bijenkorf van 2 tot 12 april, worden de Akoya PC6767 desktop en het Akoya MD96675 notebook van Medion bij alle 13 Bijenkorf-vestigingen verkocht. Tevens heeft Sky Radio 101FM naar aanleiding van de actie van de Bijenkorf een speciale Maffe Marathon-prijsvraag, waarbij op 11 april een Medion notebook te winnen valt.

Het Akoya MD 96675 notebook uit de nieuwe designlijn van Medion is voorzien van een chique hoogglans zwarte afwerking. Het 17” TFT widescreen beeldscherm en een grote harde schrijf van 320GB maken dit notebook zeer geschikt voor het spelen van games en het bekijken van video- en fotobestanden. De notebook heeft een RAM-geheugen van maar liefst 3GB. De Intel Core2 Duo T5550-processor staat garant voor hoge prestaties. Dankzij de geïntegreerde WLAN-module kan eenvoudig een draadloze verbinding tot stand worden gebracht. Verder wordt het notebook geleverd met een super DVD multi-brander en een geïntegreerde 1.3 MP webcam met microfoon. Dit Akoya notebook wordt geleverd inclusief Flight Simulator Deluxe edition.

De Akoya PC6767 desktop is uitgerust met een harde schijf met een opslagcapaciteit van 500GB en een ATI Radeon HD2600 Pro met 512 MB GDDR2 geheugen grafische kaart. Met een Intel Core Quad processor Q6600 en een werkgeheugen van 4GB beschikt dit model over voldoende rekenkracht voor het afspelen van uren muziek en film. Het Windows Vista Home Premium besturingssysteem en de super DVD multi-brander maken de Akoya PC6767 tot een zeer complete, multifunctionele desktop.

Actie Sky Radio

Tijdens de Maffe Marathon is op 11 april een Medion notebook te winnen bij Sky Radio 101FM. Door de Dagvraag te beantwoorden op de website van Skyradio, www.skyradio.nl, maakt iedere deelnemer kans op de Akoya MD 96675 notebook van Medion.

Beschikbaarheid

Vanaf 9 april liggen beide modellen in alle vestigingen van de Bijenkorf, waar tevens een instore film wordt vertoont van het design notebook. Voor een preview van de film klik hier.Technorati Tags

Geen opmerkingen: