woensdag 3 februari 2010

het NIEUWE Corel VideoStudio Pro X3

Ontvangen van Corel per email, persbericht is nog niet beschikbaar en review ook niet, dus daarom zo maar vast even de informatie:

online bekijken.

www.corel.co.uk" />
Video’s waarop u trots kunt zijn

Geachte klant,

Als gebruiker van MediaOne 2 beleeft u hopelijk veel plezier aan het maken van digitale projecten. Daarom willen we u graag kennis laten maken met een nieuw Corel-product waarmee u de grenzen van uw creativiteit nog verder kunt verleggen.

Resultaten waarmee u kunt pronken en die u vol trots kunt delen.

WorkspaceHet nieuwe Corel® VideoStudio® Pro X3 is de zeer complete oplossing voor de volledige werkstroom voor videobewerking. Filmproductie is niet langer een mysterie: u kunt opnamen laden en bewerken, projecten maken, branden en delen met groot gemak.


Werk zo snel als uw creativiteit toestaat

Het nieuwe Corel VideoStudio Pro X3 is nu sneller dan ooit. U kunt het gehele productieproces voor uw films aanzienlijk versnellen dankzij optimalisering voor NVIDIA® CUDA™ en Intel® Core™ i7, kunt u tot wel 2 keer sneller bewerken* dan voorheen. Als u SD- en HD-video razendsnel wilt kunnen bewerken, is dit het product voor u.

Meer content binnen handbereik

Dankzij de fantastische nieuwe collectie professioneel ontworpen sjablonen in studiokwaliteit van RevoStock®, verbeterde filters, titels en krachtige effecten in real-time van NewBlue®, kennen uw creatieve opties geen grenzen.

Roto-SketchU kunt de nieuwe filters als RotoSketch en FX Ripple nu ook toepassen op titel- en overlaytracks. En met de knop ‘Meer’ krijgt u toegang tot nog meer titel- en filmsjablonen, muziek en effecten, zodat u altijd over voldoende inspiratie beschikt om uw films echt mooi te maken. De inhoud wordt regelmatig bijgewerkt, dus u hebt altijd voldoende creatieve opties.


Nu kopen
Krachtige videobewerking binnen handbereik

Quick LauncherMaak het hele proces veel eenvoudiger dankzij de nieuwe snelle Launcher. Vanaf één handige locatie kunt u beginnen met het bewerken van opnamen en het maken van filmprojecten. Gebruik de Wizard DV-naar-DVD om gemakkelijk digitale video van een camera rechtstreeks naar dvd over te zetten. Deel uw creaties op populaire sites als Vimeo®, Facebook® en YouTube™, direct vanuit de software.

Kopieer wijzigingen die u hebt aangebracht in één videofragment, foto, titel, overgang of effect en pas deze toe op een ander item met het nieuwe Kenmerken kopiëren. Maak een eigen, standaarduiterlijk voor filmprojecten in een paar minuten.

Zorg ervoor dat muziek de ideale aanvulling vormt voor uw film door de twee nieuwe audiotracks te gebruiken. En gebruik voor maximale flexibiliteit NIEUWE MOOD-muziek van SmartSound en stem uw audiotrack met meerdere lagen zeer fijn af.

Voor een prijs van slechts € 89,- biedt deze onmisbare nieuwe versie ongelooflijke waar voor zijn geld voor iedereen die meer met films wil doen.


Nu kopen

*In een vergelijkende test met Corel Video Studio Pro X2, 2009Paintshop Photo Pro X3

Voor een prijs van slechts
€ 89,- incl. btw
Nu kopen
Nu uitproberen

Houd rekening met het volgende:

De downloadproducten die u bestelt, zijn direct beschikbaar.

U kunt de doos versie vooruitbestellen; de verzending vindt vanaf 8 februari plaats. Het bedrag wordt pas van uw creditcardrekening afgeschreven als het product wordt verzonden.


Bestelt u liever telefonisch? Bel ons op het gratis telefoonnummer:

Nederland
0800 020 3700

België (Nederlands)
0800 49 861

Belgique (française)
0800 49 860

U kunt ook
vooruitbestellen via
onze partners:

Nederland

België:

Corel

Posted via email from pc-rubriek de Monitor

Geen opmerkingen: