vrijdag 12 februari 2010

Terug naar school met Magix!

Welke cursus past voor mij?

Een groot cursusaanbod maakt de keuze moeilijker. In principe heeft elke cursus hetzelfde doel: Wij willen u helpen efficiënter en doelgerichter uw resultaat te bereiken, mogelijke problemen op te lossen en kennis door te geven, die bv. het werken software of ook hardware vergemakkelijkt.

Belangrijke overwegingen zijn:

Welke cursus is de juiste? Het aangbod van de MAGIX Academy omvat onderwerpen voor beginners, zij-instromers, gevorderden en professionals

 • MAGIX themacursussen:

  U wordt als bij een seminar door de cursusleider door het thema geleid. Het doel is om met de eerste stap, bv. het installeren van een programma of het importeren van foto's of video's te beginnen. De deelnemers hebben tijdens de cursus geen eigen PC voor zich, maar volgen de uitleg van de cursusleider. Zijn uitleg wordt met documentatiemateriaal (boeken, DVD's) onderbouwd en kan privé in de praktijk worden gebracht.

  De cursus is zeer compact georganiseerd (meestal 4 uur) en wordt aanbevolen voor beginners en zij-instromers.

 • MAGIX PC-workshop:

  Elke deelnemer heeft een eigen PC om op te werken, er worden gezamenlijk opgaven uitgewerkt en die worden individueel op de PC uitgevoerd. Vereist is basiskennis van de PC en de software in kwestie.

  De cursus duurt meestal een of twee dagen en wordt eerder voor ervaren gebruikers aanbevolen.

 • MAGIX themacursussen met workshopgedeelte:

  Een cursus die ook deels oefenen op de PC inhoudt. Daarvoor is een aantal PC's voorhanden, die met groep van 2-3 personen worden gedeeld.

 • MAGIX gecertificeerde cursus met afsluitende toets:

  Voor zeer ervaren deelnemers en experts biedt MAGIX op bepaalde gebieden gecertificeerde cursussen aan. De cursussen duren twee dagen. Op de eerste dag is er een workshop, waarbij de deelnemers steeds op de PC de inhoud herhalen en oefenen. Op de tweede dag volgt dan een toets waarbij theoretische vragen moeten worden beantwoord en praktische opgaven op de PC moeten worden gemaakt. Bij het bereiken van een bepaald minimum-aantal punten krijgt de deelnemer een officieel certificaat van de MAGIX Academy.

  De cursus duurt twee dagen en wordt aanbevolen voor (ver) gevorderden zeer ambitieuze gebruikers.

Om de juiste cursus bij u in de buurt te vinden, vindt u hier de zoekfunctie en voert u datum, plaats of onderwerp in.

Posted via web from pc-rubriek de Monitor

Geen opmerkingen: