vrijdag 9 juli 2010

Familie uit Australie!Hello,

Vergeef mijn Nederlandse. Ik ben Australische en mijn Nederlands is niet zo goed. We hebben geprobeerd om in contact te komen met u en uw familie. We hebben nieuws voor u en uw gezin. We wilden om u te informeren en uw familie over de dood van Carolus De Jong, we weten dat u nog nooit van hem gehoord, maar hij was werkelijk verband houden met jou. Hij stierf "intestato" wat betekent dat hij nooit een testament voor zijn dood. NSW Trustee en Guardian hebben een hoop onderzoek en zocht naar andere familieleden van Carolus De Jong, maar was niet succesvol totdat we uiteindelijk je gevonden. Als eigenaar of rechtmatige erfgenamen niet tot een vergeten actief vordering boven een bepaald aantal jaren bekend als de rustperiode, die links in de steek gelaten bedrijf fondsen: banken, effectenmakelaars, nutsbedrijven, werkgevers, levensverzekeringen bedrijven en anderen - het gezag overdragen aan een regering opgeëiste goederen vertrouwen houden in een proces dat bekend staat als verkommeren.

Onbevestigde nalatenschappen ter waarde van 87 miljoen pond voor het rapen zijn met het zwembad van in aanmerking komende familieleden uit te breiden tot de neven van overleden bewoners NSW. De deelstaatregering verdeeld 34 miljoen pond aan nietsvermoedende familieleden in de 2007-08 financiële jaar, maar niet-opgeëiste landgoederen blijven op meer dan het dubbele van dat bedrag. De ontvangers waren ofwel genoemd in een testament of een familielid van een persoon die is overleden zonder een testament. Recente wijzigingen in de wetgeving betekent in de eerste neven komen nu in aanmerking erfgenamen na de echtgenoten en kinderen, ouders, broers en zussen, grootouders en tantes en ooms. Op dit moment is u en uw familie zijn de enige nabestaande van de overledene, die betekent dat je automatisch de nalatenschap achtergelaten erven.Het Openbaar Trustee NSW, nu de NSW Trustee en Guardian werden vastgesteld door een besluit van het Europees Parlement in 1913 en is ondersteuning van mensen voor meer dan 95 jaar. Een ervaren vermogensbeheerder, de NSW Trustee en Guardian is verantwoordelijk voor het maken van testamenten, fungeert als uitvoerder in overleden landgoederen, beheert Trusts en biedt volmachten. Miljoenen mensen zijn zich niet bewust dat ze geld verschuldigd. Contact Carolus De Jong's advocaat nu. Hij zal je vertellen hoe je de erfenis claimen.

Advocaat's Details
Naam......Bruin Jansen
E-mail.....advocatenkantoor@live.com
Telefoonnummer +447035937794

Vergeet niet om uw Verificatie Code staat (NSW-12627-X009)

Groeten,
John Hatzistergos,
NSW procureur-generaal

 deze spam mail van oplichters is nieuw voor mij, na een lange reeks van: Afrikaanse weduwen, loterijprijzen, bankgegevens vernieuwen, terminale partienten die aan mij al hun geld willen geven enz enz..
Maar ze zijn nog steeds te stom om los te lopen en dat geldt helemaal voor degene die hier instinkt ! 

Geen opmerkingen: