dinsdag 1 maart 2011

G Data MobileSecurity: slimmere beveiliging voor Androi... - G Data Software AG

G Data MobileSecurity: slimmere beveiliging voor Android

Security-oplossing voor smartphones en tablet-PC’s getoond op CeBIT

Hannover (Duitsland), 01 maart 2011
G Data presenteert vandaag op CeBIT in Hannover zijn eerste security-oplossing voor Android. G Data MobileSecurity biedt optimale bescherming tegen malware en frauduleuze programma’s voor smartphones en tablet-PC’s. Een geïntegreerde controle van de rechten van alle geïnstalleerde apps voorkomt het stiekem versturen van sms’jes of het tot stand brengen van een internetverbinding door frauduleuze programma’s. G Data MobileSecurity is vanaf april 2011 beschikbaar voor €9,99. Bestaande G Data-klanten met een actieve licentie kunnen de mobiele bescherming voor Android gratis downloaden.

G Data MobileSecurity 2012
De nieuwe beveiligingsoplossing van G Data kan elke smartphone of tablet-PC met het Android besturingssysteem beschermen . G Data MobileSecurity biedt effectieve beveiliging tijdens het gebruik van de mobiele surfmogelijkheden of de telefoonfuncties. Het bevat een eenvoudig te gebruiken controle van de rechten van alle geïnstalleerde apps, die toont welke apps oproepen mogen initiëren, sms’jes mogen versturen en verbinding met het internet tot stand mogen brengen. Met G Data MobileSecurity kunnen gebruikers hun identiteit beschermen en hun persoonlijke gegevens, zoals berichten, e-mails en foto’s tegen malware , virussen en spyware beschermen.

Belangrijkste functies:
• On-demand controle
• Blacklist-controle voor alle apps
• Autorisatiecontrole voor alle apps
• Updates  via Android software-updates

Prijs en beschikbaarheid:
G Data MobileSecurity voor Android zal vanaf april 2011 beschikbaar zijn voor  €9,99 op Google Market Place, in de G Data Online shop en andere app stores. G Data-klanten met een actieve licentie kunnen de beveiligingstool gratis van de G Data-website downloaden.

Syseemeisen:
• Alle apparaten met Android 2.0 of hoger
• Geheugeneisen: slechts 300kB

veel meer over G Data:
http://pcrubriekdemonitor.posterous.com/?search=g%20data&sort=recent

Geen opmerkingen: