woensdag 20 februari 2013

G Data InternetSecurity voor zesde keer door Consumentenbond beoordeeld als de beste!

 
Badhoevedorp, 20 februari 2013
De Consumentenbond maakt zich in toenemende mate hard voor een veilige digitale wereld voor consumenten. Regelmatig roept de bond organisaties tot de orde als zij de online veiligheid niet als prioriteit hebben, en verzet zij zich tegen instellingen die niet coulant omgaan met  slachtoffers van cybercrime. Bij deze lovenswaardige inspanningen hoort uiteraard ook de jaarlijkse test van beveiligingssoftware. Dit jaar werden maar liefst 18 beveiligingspakketten bestudeerd. Van alle geteste pakketten behaalde G Data InternetSecurity 2013 de hoogste totaalscore, en daarmee sleepte de Duitse beveiligingsspecialist alweer een overwinning bij Consumentenbond-test in de wacht.
Net als de twee voorafgaande jaren hield G Data de meeste malware tegen, zo blijkt uit het verslag van de test dat in de huidige editie van de Digitaalgids gepubliceerd is:
Voor het derde jaar op rij levert het programma van G Data de beste bescherming tegen malware. Dit jaar scoort het pakket ook op de andere onderdelen goed.
Overigens won G Data de test van de consumentenorganisatie niet alleen in de laatste drie jaren. Sinds de eerste deelname van het pakket aan de test in 2005, werden er in totaal al zes overwinningen geboekt, namelijk in 2005, 2007, 2008, 2011, 2012 en zoals nu is gebleken, ook in 2013…..

lees verder in het persbericht
meer informatie over G Data op dit blog

Geen opmerkingen: