woensdag 18 juni 2008

FireFox 3

FireFox 3 is uit!


Dus nu meteen downloaden en Mozilla aan een wereldrecord helpen!

Lees ook het bericht op Tweakers.net


17-06-2008


Mozilla lanceert vandaag Firefox 3, een grote update voor zijn populaire en gratis open bron webbrowser. Firefox 3 is het hoogtepunt van drie jaar inspanningen van duizenden ontwikkelaars, veiligheidsexperts, vertaling- en ondersteuningsgemeenschappen en testers van over de ganse wereld.


Firefox 3, die vandaag beschikbaar is in 48 talen, is twee tot drie keer sneller dan zijn voorganger en biedt meer dan 15 000 verbeteringen, waaronder de revolutionaire slimme adresbalk, beveiliging tegen malware en uitgebreide verbeteringen onder de motorkap om de snelheid en prestaties van de browser te verbeteren.


"We zijn zeer trots op Firefox 3 en het toont ook wat een toegewijde, energieke, wereldwijde gemeenschap kan bereiken wanneer ze allemaal samenwerken," zei John Lilly, CEO van Mozilla.


Op het web gaat alles over innovatie en Firefox 3 zet de toon met tientallen nieuwe mogelijkheden om een snellere, veiligere en persoonlijkere webbrowsing ervaring voor iedereen aflevert.


Bezoek http://www.mozilla-europe.org/firefox/features/ voor meer informatie over Firefox 3 en over hoe het voor een gemakkelijkere, snellere en veiligere online ervaring zorgt.


Mozilla Firefox is nu beschikbaar als gratis download op http://www.getfirefox.com voor de besturingssystemen Windows, Linux en Mac OS X.


Met de uitgave van Firefox 3 start ook de Download Dag, de campagne van de Mozilla gemeenschap om een volledig nieuw Guinness record te breken voor het grootste aantal software downloads binnen de 24 uur.

Bezoek http://www.spreadfirefox.com/worldrecord/ voor meer informatie......... bron: Mozilla Europe


Technorati Tags ,

Geen opmerkingen: