vrijdag 29 oktober 2010

gratis Magix PC Check & Tuning downloaden tijdens de HCC Nationale PC Opschoon Dag

PERSBERICHT

HCC organiseert de Nationale Computer Opschoondag op zondag 31 oktober

Computer al na drie maanden tot 30% langzamer

Haarlem, 25 oktober 2010 - Aan de snelheid en prestaties van computers worden hoge eisen gesteld, maar al snel na aanschaf is een computer 30% langzamer. Een trage computer wekt veel ergernis. Daar kan een computergebruiker zelf iets aan doen. Door de computer namelijk regelmatig op te schonen blijven snelheid en capaciteit veel langer op peil. Omdat computergebruikers vaak niet toe komen aan opschonen, organiseert HCC, de vereniging voor computergebruikers, op zondag 31 oktober opnieuw de Nationale Computer Opschoondag.

Tijdens de Nationale Computer Opschoondag kan elke computergebruiker gratis een software programma (ter waarde van 29,95 euro) downloaden dat de prestatie van de computer weer kan verhogen tot 98.5%. Inschrijven kan nu al via www.nationalecomputeropschoondag.nl.

Optimalisatie en versnelling van de computer

Het opschoonprogramma, aangeboden door MAGIX, bekijkt de optimalisatie, versnelling en het beheer van de computer. In een enkele stap doorzoekt het programma de computer op zwakke plekken, identificeert oorzaken voor problemen en lost problemen zelfstandig op, waarbij jezelf controle houdt.

Inschrijven van start

De Nationale Computer Opschoondag wordt gehouden op 31 oktober, de dag waarop de wintertijd ingaat. Heel Nederland wordt uitgenodigd om dat extra uur te gebruiken om de computer op te schonen. Deelname is gratis en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.nationalecomputeropschoondag.nl. Zij ontvangen vervolgens een mail met een link naar de gratis software. Deelnemers maken kans op één van de 25 netbooks die HCC weggeeft in een loterij die speciaal op deze dag wordt gehouden.

 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En werken die programma's? Ik heb weleens iets geïnstalleerd, maar merkte geen snelheidswinst. Soms gingen ze zelfs dingen kapot. Misschien is er tijd om een blog daarover te schrijven.

Frans blogt zei

ze werken wel hoor, zelf ervaring met dit programma, System Mechanic & Advanced System Care