maandag 18 oktober 2010

Laat je PC overnemen

Ken jij ook die gesprekken? Als je geholpen wil worden met een PC-probleem of zelf iemand moet helpen? Druk nu op die knop rechts....wat zie je? Sorry ik zie helemaal niks...nee nee, die knop helemaal rechts...nee hoor die is er niet....oh, mischien onder "programs"? Met Team Viewer hoeft dat niet meer.

Je downloadt het programma gratis. Vervolgens start je het programma op en geeft over de telefoon je code door aan de ander. Die tikt die code weer in, en vervolgens kan hij je computer helemaal overnemen. Hij/Zij bestuurt dus helemaal je computer. Onze technische helpafdeling zit in Duitsland en op deze manier zijn allerlei problemen op mijn PC al meerdere malen razendsnel opgelost. Steeds meer Helpdesk-services werken op deze manier.

Dit programma is ook handig als je op 2 PC's werkt, bv 1 thuis en 1 op je werk. Zo kun je vanuit thuis je werk-pc besturen alsof je werkelijk op kantoor zit. Tesnlotte kun je bestanden handig van de ene naar de andere PC kopieren ondanks een firewall. Een reuzenhandig programma dus, en nog gratis ook.

Geen opmerkingen: