vrijdag 31 oktober 2008

Exact lanceert ondernemersplatform met Nyenrode

Exact lanceert ondernemersplatform met Nyenrode


Ondernemen. Juist nu!” biedt relevante informatie, concrete tips en prikkelende achtergrondverhalen


Delft, 31 oktober 2008 – Exact Software start met Nyenrode Business University het interactieve platform: “Ondernemen. Juist nu!” . Hiermee wil het bedrijf ondernemers voorzien van relevante informatie, concreet advies en middelen om de huidige crisis effectief te lijf te gaan. Nyenrode is bij het initiatief betrokken als externe deskundige en draagt zorg voor relevante analyse en prikkelende bijdragen.

Exact is van mening dat het MKB, als ruggengraat van onze economie, ook zelf wel een ruggensteuntje kan gebruiken. Op ondernemen.exact.nl vindt de ondernemer sinds deze week verhalen, toegesneden op zijn positie als ondernemer en aangevuld met meningen van prominente mensen uit de zakenwereld. Hier kan de ondernemer ook concrete tips uitwisselen met collega ondernemers.

Een belangrijke rol in de informatievoorziening op de website is weggelegd voorNyenrode Business University. Deze universiteit levert commentaar en analyses waarmee de huidige crisis wordt vertaald naar hanteerbare analyses voor het MKB.

Het platform faciliteert daarnaast nieuws voor ondernemers en bijdragen van andere experts uit verschillende vakgebieden. Via online nieuwsbrieven blijft de ondernemer daarbij op de hoogte van relevante en specifieke informatie.

MKB voor MKB

Visie van experts is prima, maar er gaat niets boven ervaringskennis. Daarom biedt Exact de mogelijkheid direct met collega-ondernemers van gedachten te wisselen. Wat zijn nuttige tips om in te spelen op de huidige situatie? Wat werkt wel, en wat werkt niet? Onder de beste bijdragen wordt een aantal laptops verloot.

(einde persbericht)


Technorati Tags

Geen opmerkingen: