woensdag 1 oktober 2008

Sun Microsystems helpt startende bedrijven


Startups Essentials Program geïntroduceerd op PICNIC '08: systemen en diensten tegen sterk gereduceerd tarief

Hotlinks
www.picnicnetwork.org

www.sun.nl

Amersfoort, 25 september 2008
– Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: JAVA) geeft startende bedrijven in Nederland nu ook de gelegenheid deel te nemen aan het succesvolle
Sun Startups Essentials Program. Dit programma geeft beginnende bedrijven een complete, onderling afgestemde IT-infrastructuur, op basis van Sun hardware, software, storage, diensten en hosting, tegen zeer gereduceerde tarieven. De Nederlandse introductie vindt plaats tijdens PICNIC '08, het internationale cross media evenement in Amsterdam.

"Sun weet dat startups te maken hebben met een reeks van uitdagingen. Om nagenoeg tegelijkertijd zowel je product te ontwikkelen, financiering te regelen, klanten te winnen en een succesvolle onderneming op te bouwen, is normaal al niet eenvoudig, laat staan in het huidige economische klimaat", zegt Ada Knol, Account Manager bij Sun in Nederland. "Met ons Sun Startup Essentials programma willen we gekwalificeerde startups ondersteunen met de meest schaalbare en geavanceerde technische systemen, om het hen zo makkelijker te maken hun zakelijke doelstellingen te realiseren tegen voor hen aantrekkelijke prijzen."

Programma

Deelnemers aan het Sun Startup Essentials Program krijgen tegen een speciaal voor hen sterk gereduceerd tarief de beschikking over een brede reeks producten en diensten, waaronder Opteron- en Intel-gebaseerde servers en Sun Fire servers met CoolThreads technologie. Ook kunnen ze gebruik maken van de Web hosting-faciliteiten van Data Pipe, Layered Technologies, NaviSite en NTT Europe. Technische advies is eveneens beschikbaar alsmede vrije toegang tot alle open source software van Sun.

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan het Sun Startup Essentials program, moet een bedrijf gevestigd zijn in Nederland, minder dan zes jaar bestaan en minder dan 150 werknemers hebben. Voor meer informatie over het programma en aanmelden:
www.sun.nl

Einde persbericht

Over Sun Microsystems

Sun ontwikkelt technologieën die bedrijven wereldwijd vooruit helpen. Onder de eenduidige visie – 'The Network is the Computer' – stimuleert Sun participatie in netwerken door het delen van innovaties, het ontwikkelen van communities en zijn leiderschap in open source. Sun is te vinden in meer dan 100 landen en op www.sun.com.

Geen opmerkingen: