vrijdag 31 oktober 2008

Panda Security najaarsactie

Panda Security najaarsactie: gratis Kung Fu Panda dvd bij aankoop antivirus

Kung Fu Panda symbool voor beveiligingsoplossingen Panda Security

(persbericht)
Gorinchem, 30 oktober 2008 Panda Security, leverancier van geïntegreerde beveiligingsoplossingen die beschermen tegen virussen, spyware, phishing, spam en andere internetbedreigingen, start 5 november a.s. een najaarsactie voor consumenten. Vanaf die dag is Panda Global Protection voorzien van een dvd met de film Kung Fu Panda, de bioscoophit van afgelopen zomer.

Natascha Dewolf, Retail Manager bij Panda Security Benelux: “Kung Fu Panda is een echte familiefilm. Het feit dat de dvd 5 november op de Nederlandse markt verschijnt, maakt het een ideaal moment voor een eindejaarsactie.”

Panda Global Protection is een product voor de professionele internetgebruiker. Het pakket biedt maximale bescherming tegen alle vormen van internetbedreigingen. Naast dit pakket biedt Panda Security ook nog Panda Antivirus Pro en Panda Internet Security. Al deze beveiligingsoplossingen zijn gebaseerd op het innovatieve Collective Intelligence-model, dat de internetgebruiker aan de hand van online beveiligingstechnologieën beveiligt tegen malware en identiteitsdiefstal.

Prijs en beschikbaarheid
Panda Global Protection met de dvd Kung Fu Panda is vanaf 5 november tot 31 december verkrijgbaar via het retailkanaal van Panda Security. Het pakket kost 69,95 euro inclusief BTW (licentie voor 3 pc’s) De film vertegenwoordigt een waarde van 19,99 euro.

Over de film
Kung Fu Panda is een animatiefilm voor het hele gezin. Hoofdrolspeler is Po, een luie, onhandige panda die er zijn hele leven al van droomt kungfumeester te worden. Op een dag vraagt kungfuleraar Shifu hem toe te treden tot een select kungfugezelschap. Voorwaarde is dat Po laat zien ervoor te willen werken. Po laat zich dit geen twee keer zeggen en samen met zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder werkt hij zich volledig in het zweet. Wanneer het gevaarlijke sneeuwluipaard Tai Lung zijn nieuwe vrienden in gevaar brengt, krijgt Po eindelijk de mogelijkheid zijn droom te verwezenlijken. In een ultieme poging zijn nieuwe vrienden te redden van de ondergang, richt hij zich op het belangrijkste principe van het eeuwenoude kungfu. Hij buigt zijn zwakke punten om naar sterke punten en slaagt uiteindelijk in zijn missie.

(einde persbericht)Klik op afbeelding voor site!


Het is overigens jaren geleden dat ik Panda software zelf getest heb!
Technorati Tags ,

Geen opmerkingen: