zondag 24 februari 2008

Altijd en overal veilig gegevens opslaan met stijlvolle Packard Bell Silver!


(persbericht)
Nijmegen, 20 februari 2008
– Packard Bell introduceert de Silver, een mobiele externe harde schijf die door het lichte gewicht van slechts 195 gram overal mee naartoe te nemen is. Bovendien is de Silver stijlvol uitgevoerd in aluminium. Het compacte design en de strakke uitstraling zorgen ervoor dat je belangrijke informatie, foto's en filmpjes graag overal mee naar toe neemt om ze te delen met vrienden en bekenden.


De Silver is beschikbaar in drie uitvoeringen: 120 GB, 160 GB en 250 GB. Alle modellen worden geleverd met back-upsoftware, zodat gegevens overal veilig zijn op te slaan. Het opslagapparaatje is uitgerust met een compacte 2,5-inch vaste schijf, specifiek voor mobiel gebruik.

Hans Schinkel, General Manager van Packard Bell Nederland: "Bij notebooks zagen we het al langer: consumenten willen graag worden gezien met hun mobiele apparaten. Design is net zo belangrijk als functionaliteit. Met het compacte, strakke design van de Silver spelen we hierop in."

De Packard Bell Silver is via een usb-kabel aan te sluiten op elke laptop of desktop. Via deze usb-aansluiting wordt de harde schijf van stroom voorzien, zodat hij ook te gebruiken is zonder elektriciteit in de buurt.

Met de Packard Bell Software Suite die standaard wordt meegeleverd, zijn gegevens eenvoudig te archiveren en te synchroniseren. Op die manier is snel en gemakkelijk een veilige back-up te maken van alle gewenste bestanden, zoals foto’s, muziek, belangrijke documenten of films.

De Silver weegt 195 gram en dankzij zijn compacte afmetingen, 131 bij 78 bij 12 mm, is hij gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell Silver is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79,99 (120 GB), 89,99 euro (160 GB) en 109,99 (250 GB). Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie over de Silver-producten

Geen opmerkingen: