dinsdag 26 februari 2008

Sony introduceert nieuwe lijn BRAVIA Home Theater-systemen


Sony presenteert de nieuwe lijn BRAVIA Home Theater-systemen DAV-DZ. De nieuwe modellen zijn voorzien van BRAVIA Sync. Hierdoor is voor zowel de thuisbioscoop als de televisie nog maar één afstandsbediening nodig. BRAVIA-televisies met een HDMI-aansluiting profiteren van de 1080p upscaler, waardoor het beeld van bestaande dvd’s nog beter wordt. Het topmodel de DAV-DZ860W beschikt over draadloze achterluidsprekers dankzij Sony’s nieuwe S-AIR draadloze techniek. De nieuwe systemen passen qua design en stijl tevens bij de nieuwste BRAVIA televisies.

Automatische set-up
Digital Cinema Auto Calibration zorgt automatisch voor het beste geluid. Via de kalibratiemicrofoon worden de geluidsinstellingen afgestemd op de positie van de luidsprekers en de luisteraars. Dankzij de Digital Media Port is ook muziek van usb-sticks en mp3-spelers via de set te beluisteren. Tevens is muziek van cd’s zonder tussenkomst van de PC via de usb-poort af te spelen. De ‘dialoogverbeteraar’ zorgt voor helder en uitgebalanceerd geluid tijdens dialogen, zelfs met laag volume. De audioverbeteraar zorgt voor verbeterd geluid van gecomprimeerde muziekbestanden zoals mp3. Deze audioverbeteraar werkt op de usb-apparaten, de Digitale Mediapoort en zelfs op analoge input via het frontpanel.

Sportsmode
Ideaal voor de vele sportevenementen in dit voorjaar, zoals het EK en de Olympische spelen heeft de DAV-DZ860W een sportsmode. De commentatorstem komt dan luid en duidelijk uit de centerspeaker en het geluid van het publiek komt uit de overige speakers alsof je in het stadion zit.

Prijs en beschikbaarheid
De DAV-DZ860W is beschikbaar vanaf mei 2008 en kost 699 euro
De DAV-DZ660 is beschikbaar vanaf mei 2008 en kost 449 euro
De DAV-DZ260 is beschikbaar vanaf maart 2008 en kost 299 euro.
(einde persbericht)

meer informatie in het Engelstalige persbericht

Geen opmerkingen: