donderdag 14 februari 2008

Wallpapers voor navigatiesysteem!

Het bedrijf MyPoi World, dat zich specialiseert in het leveren van content en applicaties voor navigatiesystemen biedt vanaf vandaag MyPoi Wallpaper om uw navigatie systeem een nog persoonlijkere uitstraling te geven.

MyPoi Wallpaper biedt 10 verschillende introschermen die op een eenvoudige wijze zijn te laden op de meeste TomTom en Garmin navigatie systemen. Speciaal voor de komende EK hebben wij de Nederlandse vlag en leeuw eeuw toegevoegd aan de afbeeldingen, zo kunnen wij langzaam warm lopen voor het event van het jaar!

“Naast navigatie stemmen en POI’s is het plaatsen van een introscherm een extra mogelijkheid voor de gebruiker om zijn navigatiesysteem verder te personaliseren”, aldus Jacques Neuvel, medeoprichter van MyPoi World. “Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is van de MyPoi World website een stukje laadsoftware met daarin de 10 wallpapers te downloaden, vervolgens het navigatiesysteem aan de PC te koppelen en met één druk op de knop wordt de gekozen afbeelding vervolgens naar het navigatiesysteem overgezet. Iedereen kan dit, alles wijst voor zich, en op deze manier willen gebruikers een andere mogelijkheid van hun navigatiesysteem laten zien”, zegt Jacques Neuvel.

MyPoi Wallpaper kost Euro 4,95 en is te downloaden op www.mypoiworld.com. Tot 15 februari a.s. kunnen gebruikers van TomTom en Garmin navigatiesystemen ook nog gratis MyPoi Valentijn downloaden van de MyPoi World website welke 6 introschermen bevat speciaal gericht op Valentijdsdag!
klik op afbeelding

Geen opmerkingen: