zaterdag 23 februari 2008

Goedkoper tanken met navigatie!

klik op afbeelding

Met navigatie in de auto rijden we gemakkelijker van A naar B, maar navigatie zal ook ons tankgedrag gaan beïnvloeden. Zo kan vanaf vandaag met de applicatie MyPoi UnitedConsumers het goedkope tankstationnetwerk van UnitedConsumers in elk gangbaar navigatiesysteem (TomTom, Garmin, Mio) worden geladen. Navigatie stelt automobilisten nu in staat zeer eenvoudig goedkoper te kunnen tanken. De applicatie is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com en registratie voor de download is niet nodig.


MyPoi World heeft een gratis applicatie ontwikkeld waarbij met één druk op de knop 550 tankstations op het navigatiesysteem geladen worden.
Bij deze tankstations kan goedkoper getankt worden met een UnitedConsumers Tankpas”, vertelt Frank de Kruiff, medeoprichter van MyPoi World.
“De gebruiker hoeft deze applicatie maar één keer te installeren op zijn PC en zijn navigatiesysteem wordt automatisch geupdate met de meest actuele lijst van deelnemende tankstations zodat navigatie naar een tankstation waar goedkoper getankt kan worden zeer eenvoudig wordt”.
De tankstations worden met een speciaal UnitedConsumers logo aangeduid op de navigatiekaart. Tevens zal worden aangegeven op welke dag een tankstation dicht is wanneer deze niet 7 dagen per week geopend is (sommige tankstations zijn op zondag gesloten).
Op het navigatiescherm wordt tevens informatie getoond over de verkrijgbaarheid van speciale brandstoffen, zoals LPG. De applicatie kan gebruikt worden door gebruikers van TomTom®, Garmin® en Mio® (nagenoeg alle types van deze merken worden ondersteund).
UnitedConsumers biedt, in samenwerking met pomphouders, automobilisten de mogelijkheid flink te besparen op hun brandstofkosten
.
Bovendien staat UnitedConsumers garant (*) voor een korting van 6 eurocent (of meer) bij de 550 bemande tankstations, een tankstationnetwerk vergelijkbaar met dat van Shell in Nederland.
(*) Geactualiseerde link (dagelijks per 24.00 uur) naar Benzine Diesel en LPG prijzen van de 5 grote oliemaatschappijen http://asp.unitedconsumers.com/dagprijs.asp
De gebruiker kan profiteren van deze korting door de eveneens gratis UnitedConsumers-pas aan te vragen via een button in de applicatie.


Met het tonen van deze pas krijgen de UnitedConsumers deelnemers korting op de door hen getankte benzine, diesel of LPG. Deze korting wordt omgezet in een spaartegoed. Dit spaartegoed wordt jaarlijks uitgekeerd via de bank- of girorekening van de deelnemer”, aldus Paul van Selms.

Belangrijkste kenmerken:

  • Met behulp van deze software installeert u eenvoudig alle tankstations die zijn aangesloten bij UnitedConsumers op uw navigatiesysteem

  • Direct zichtbaar welke brandstofsoorten er verkocht worden

  • Selectie op basis van LPG brandstof mogelijk

  • Gratis applicatie met gratis updates

  • Geschikt voor TomTom®, Garmin® en Mio®

De applicatie is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com .

(einde persbericht)Technorati Tags ,

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Helaas is de korting op de adviesprijs. Bij ons in zeeland krijg je bijna overal al 8 tot 10 cent korting. Bij het unitedconsumersstation bij ons in de buurt vragen ze gewoon de adviesprijs, dag korting. Nee met mijn kaart krijg ik bij iedere pomp waar ik kan pinnen 4 cent op de pompprijs. Dit is voor mij korting.

Anoniem zei

Helaas is de korting op de adviesprijs.Bij ons in zeelandkrijg je bijna overal al 8 tot 10 cent korting. Bij het unitedconsumersstation bij ons in de buurt vragen ze gewoon de adviesprijs dag korting. Nee met mijn kaart krijg ik bij iedere pomp waar ik kan pinnen 4 cent op de pompprijs. Dit is voormij korting.

Peter de Jong zei

Dit is een hele goede applicatie, zo kunnen de mensen kijken waar de brandstofprijzen het laagste zijn. Dit is natuurlijk begrijpelijk omdat tanken vaak wel een duur geintje is.