woensdag 27 februari 2008

AVG Internet Security 8

De nieuwe versies staan nu op de AVG server,
De gratis AVG-scanner zou ook de nieuwe linkscanner, om veilig te surfen, bevatten, maar op dit moment is alleen versie 7.5 zonder linkscanner beschikbaar!

AVG lanceert AVG 8.0 Internet Security
*
Ontwikkeld om computers over de volle breedte te beschermen tegen veiligheidsbedreigingen, zoals Web Exploits, Spam, Virussen, Spyware, Rootkits en System Intrusions.
* Met verbeterde bescherming, snellere scanning en vriendelijke werking

Amsterdam – 27 Februari, 2008 – AVG Technologies (www.avg.com), een leidende aanbieder van anti-virus- en beveiligingssoftware voor veilig surfen, heeft vandaag AVG 8.0 gelanceerd, de nieuwe versie van zijn vlaggenschip
Internet beveiligingssuite voor consumenten en het MKB. AVG 8.0 bevat een dozijn nieuwe en verbeterde eigenschappen voor exceptionele detectie van bedreigingen en scanning efficiëntie.“AVG 8.0 is een beveiligingsoplossing voor de betrouwbare bescherming tegen alle mogelijke bedreigingen die tijdens internetgebruik ongemerkt worden gedownload op de computer“, zegt Karel Obluk, hoofd technologie van AVG Technologies onder wiens leiding AVG 8.0 is ontwikkeld.
“Het landschap van internetbedreigingen is drastisch veranderd. Niettemin bestrijden de meeste conventionele oplossingen deze ernstige Internetbedreigingen slechts met bestaande middelen tegen virussen en spyware.
Met AVG 8.0 worden de krachtige AVG anti-virus en anti-spyware middelen versterkt met de nieuwe LinkScanner voor veilig surfen welke danzkij de overname van Exploit Prevention Labs in December 2007 aan ons assortiment is toegevoegd.
”"Met de technologie voor veilig searchen en surfen ingebed in AVG 8.0 biedt AVG real-time bescherming tegen webbedreigingen, die niet door traditionele firewalls, anti-virus en internetbeveiligingsproducten worden tegengehouden. Andere producten op de markt bieden webprotectie gebaseerd op databases met bekende mogelijke besmette sites.
AVG's Linkscanner technologie scant echter iedere weblink en website real-time tijdens het surfen. Dit is erg belangrijk, want anders dan in het verleden plaatsen criminelen slechts korte tijd hun gevaarlijke content (zgn. exploits) op een website, ze zijn weer verdwenen voor je er erg in hebt, maar dan is het kwaad al geschied.
De enige manier om dit tegen te gaan is real-time beveiliging op ieder moment dat een website wordt bezocht of een link wordt aangeklikt“, zegt J.R. Smith, CEO van AVG Technology.Naast de bescherming tegen web exploits met LinkScanner, omvat AVG 8.0 onder andere ook nieuwe eigenschappen zoals: een nieuwe multi-scanning machine die sneller kan scanner door gebruik te maken van nieuwe multi-core computer hardware; nieuwe geïntegreerde modules voor de bescherming tegen rootkits systeem intrusion; beveiliging voor MSN en ICQ instant messaging; detectie van geïnfecteerde files; en een compleet nieuw ontworpen user interface.
De nieuwe interface biedt ook beginners een uitgebreide standaard bescherming, terwijl ervaren gebruikers het systeem verregaand kunnen personaliseren naar eigen wensen.
lees verder op:
Doorlopend persberichten over ICT, Internet & Telecom.

Klik hier voor het Engelstalige persbericht!
Blogged with the Flock Browser

Geen opmerkingen: