woensdag 6 februari 2008

Gratis Valentijn wallpapers voor navigatiesystemen!

Het bedrijf MyPoi World, dat zich specialiseert in het leveren van content en applicaties voor navigatiesystemen geeft vanaf vandaag gratis Valentijn-wallpapers voor navigatiesystemen weg.

Op de website www.mypoiworld.com kan iedereen die in het bezit is van een navigatiesysteem van TomTom en Garmin (MyPoi World ondersteunt nagenoeg alle types van deze merken) gratis wallpapers (introschermen) downloaden met behulp van de software “MyPoi Valentijn”. Iedereen die zijn of haar geliefde wil verrassen krijgt van MyPoi World een gratis valentijnskado. Na het downloaden van MyPoi Valentijn heeft de gebruiker de keuze uit 6 verschillende Valentijns introschermen.

Het gekozen introscherm wordt vervolgens met één druk de knop op het navigatiesysteem gezet.

“Iedereen die het leuk vind om zijn of haar geliefde op Valentijnsdag eens extra te verrassen hebben wij een aantal introschermen voor de navigatiesystemen van TomTom en Garmin”. “Wij willen de gebruikers van navigatiesystemen graag bekend maken met de vele mogelijkheden die het apparaat heeft ”, aldus Jacques Neuvel, medeoprichter van MyPoi World. “Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is van de MyPoi World website een stukje laadsoftware met daarin de 6 Valentijn wallpapers te downloaden, vervolgens het navigatiesysteem aan de PC te koppelen en met één druk op de knop wordt de gekozen afbeelding vervolgens naar het systeem overgezet. Iedereen kan dit, alles wijst voor zich, en op deze manier willen wij 14 Februari 2008 voor velen een extra impuls geven”, zegt Jacques Neuvel.

MyPoi Valentijn is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com .Technorati Tags

Geen opmerkingen: